Letölthető csendes könyv sablonok - ötletek
2015. augusztus 18. írta: schandika

Letölthető csendes könyv sablonok - ötletek

Régóta olvasgatom/nézegetem Jocelyn T. blogját  és a Pinteresten is gyakran megnézem csendes könyv ötlet- gyűjteményét.

Most akadtam rá az oldalán egy jó kis Quiet Book leírás és sablon link-gyűjteményre. A sablonok többnyire szabadon letölthetők. Nagyon sok inspiráló ötlet vár itt a vállalkozó szellemű mamákra, akik saját készítésű könyvvel szeretnék meglepni csemetéjüket.

Nagyon izgalmas olvasgatni a blogot, mert Jocelyn T. azon kívül, hogy ő maga is sok ötletet, inspirációt nyújt, arra kéri az ügyes kezű mamákat, hogy mutatkozzanak be a blogjában és meséljék el, hogy mi adta az ötletet a textil könyveikhez, miért szeretik a gyermekek a könyveket, mi a kedvenc technikájuk, milyen anyagokat használnak, és milyen tapasztalattal rendelkeznek a könyvecskék megvarrásához stb. A bemutatkozók fotóval és letölthető sablonokkal adnak jó ötleteket a blog olvasóinak. Vannak egyszerűbb és bonyolultabb kivitelezésű könyvecskék,  így aztán még a kezdő mamák is kedvet kaphatnak hozzá. Az anyagszükséglet sokszor megoldható a rongyos-zsákból és varrható kézzel is  vagy akár ragaszthatjuk is.

Mi is az a csendes könyv? Miből, hogyan, mivel varrjuk? Itt olvashatsz még róla

kattints ide is 

Ide kattintva, pedig jöhetnek  sablonok, leírások:

 

 

3_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://meselapozo.blog.hu/api/trackback/id/tr4116293868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása